Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29964
Title: The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви)
Authors: Григорян, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Григорян А. А.The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 337.
Abstract: Доповідь містить історичні факти щодо формування японської національної кухні із збереженням традицій регіональних кухонь, застосування найулюбленіших продуктів і способів приготування традиційних страв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29964
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_337.pdf174.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.