Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29964
Title: | The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви) |
Authors: | Григорян, А. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Григорян А. А.The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 337. |
Abstract: | Доповідь містить історичні факти щодо формування японської національної кухні із збереженням традицій регіональних кухонь, застосування найулюбленіших продуктів і способів приготування традиційних страв. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29964 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_337.pdf | 174.82 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.