Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29963
Назва: | Cuban conch cooking (Кубинська кухня) |
Автори: | Гамасенко, Х. В. |
Науковий керівник : | Ков’ях, І. І. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Гамасенко Х. В. Cuban conch cooking (Кубинська кухня). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 336. |
Короткий огляд (реферат): | У доповіді ми знайомимось з кубинською кухньою, рецепти якої були завезені з Британії та Латинської Америки. Ця кухня увібрала в себе певний Британський акцент ,котрий все ще помітний сьогодні та «латинську» гостроту. Conch Cooking – завершення англійських та кубинських методів підготовки харчових продуктів - книга рецептів, а не поварена книга. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29963 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_336.pdf | 174.9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.