Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29963
Назва: Cuban conch cooking (Кубинська кухня)
Автори: Гамасенко, Х. В.
Науковий керівник : Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гамасенко Х. В. Cuban conch cooking (Кубинська кухня). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 336.
Короткий огляд (реферат): У доповіді ми знайомимось з кубинською кухньою, рецепти якої були завезені з Британії та Латинської Америки. Ця кухня увібрала в себе певний Британський акцент ,котрий все ще помітний сьогодні та «латинську» гостроту. Conch Cooking – завершення англійських та кубинських методів підготовки харчових продуктів - книга рецептів, а не поварена книга.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29963
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_336.pdf174.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.