Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorГамасенко, Х. В.-
dc.date.accessioned2023-04-14T09:09:41Z-
dc.date.available2023-04-14T09:09:41Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГамасенко Х. В. Cuban conch cooking (Кубинська кухня). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 336.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29963-
dc.description.abstractУ доповіді ми знайомимось з кубинською кухньою, рецепти якої були завезені з Британії та Латинської Америки. Ця кухня увібрала в себе певний Британський акцент ,котрий все ще помітний сьогодні та «латинську» гостроту. Conch Cooking – завершення англійських та кубинських методів підготовки харчових продуктів - книга рецептів, а не поварена книга.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleCuban conch cooking (Кубинська кухня)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_336.pdf174.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.