Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29952
Название: Удосконалення мотивації працівників закладів ресторанного господарства для підвищення міжнародної конкурентоспроможності
Авторы: Ханчич, К. О.
Научный руководитель: Борисова, О. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ханчич К. О. Удосконалення мотивації працівників закладів ресторанного господарства для підвищення міжнародної конкурентоспроможності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Борисова О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 325.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29952
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_325.pdf112.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.