Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29952
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБорисова, О. В.-
dc.contributor.authorХанчич, К. О.-
dc.date.accessioned2023-04-14T08:48:37Z-
dc.date.available2023-04-14T08:48:37Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationХанчич К. О. Удосконалення мотивації працівників закладів ресторанного господарства для підвищення міжнародної конкурентоспроможності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Борисова О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 325.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29952-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення мотивації працівників закладів ресторанного господарства для підвищення міжнародної конкурентоспроможностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_325.pdf112.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.