Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29947
Название: Вплив рецептурних інгредієнтів назберігання свіжості зернового хліба
Авторы: Шмерига, Р. М.
Іванова, Г. С.
Научный руководитель: Пшенишнюк, Г.Ф.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шмерига Р. М. Іванова Г. С. Вплив рецептурних інгредієнтів назберігання свіжості зернового хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г.Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 83.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29947
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_83-83.pdf121.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.