Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29947
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПшенишнюк, Г.Ф.-
dc.contributor.authorШмерига, Р. М.-
dc.contributor.authorІванова, Г. С.-
dc.date.accessioned2023-04-14T07:45:57Z-
dc.date.available2023-04-14T07:45:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШмерига Р. М. Іванова Г. С. Вплив рецептурних інгредієнтів назберігання свіжості зернового хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г.Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29947-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив рецептурних інгредієнтів назберігання свіжості зернового хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_83-83.pdf121.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.