Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29945
Название: | Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння |
Авторы: | Шевчук, Т. О. Чабан, А. Б. |
Научный руководитель: | Пшенишнюк, Г. Ф. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Шевчук Т. О., Чабан А. Б. Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 81. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29945 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_81-81.pdf | 121.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.