Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29945
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПшенишнюк, Г. Ф.-
dc.contributor.authorШевчук, Т. О.-
dc.contributor.authorЧабан, А. Б.-
dc.date.accessioned2023-04-14T07:41:23Z-
dc.date.available2023-04-14T07:41:23Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШевчук Т. О., Чабан А. Б. Удосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродіння. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пшенишнюк Г. Ф. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29945-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУдосконалення технології хліба з підвищеною харчовою цінністю на основі консервованих заквасок спонтанного бродінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_81-81.pdf121.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.