Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29940
Назва: Розробка пісочного печива з використанням вторинної сировини олійного виробництва
Автори: Федотова, О. В.
Науковий керівник : Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Федотова О. В. Розробка пісочного печива з використанням вторинної сировини олійного виробництва. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 78.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29940
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_78-78.pdf121.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.