Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29938
Назва: Шрот волоського горіха як перспективна сировина для кондитерської промисловості
Автори: Токар, М. О.
Науковий керівник : Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Токар М. О. Шрот волоського горіха як перспективна сировина для кондитерської промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 77.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29938
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_77-77.pdf150.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.