Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29938
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorТокар, М. О.-
dc.date.accessioned2023-04-14T07:31:03Z-
dc.date.available2023-04-14T07:31:03Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТокар М. О. Шрот волоського горіха як перспективна сировина для кондитерської промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 77.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29938-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleШрот волоського горіха як перспективна сировина для кондитерської промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_77-77.pdf150.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.