Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29938
Title: Шрот волоського горіха як перспективна сировина для кондитерської промисловості
Authors: Токар, М. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Токар М. О. Шрот волоського горіха як перспективна сировина для кондитерської промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер.Шидакова-Каменюка О. Г. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 77.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29938
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_77-77.pdf150.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.