Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29934
Назва: Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокна
Автори: Савін, М. В.
Зінченко, А. В.
Науковий керівник : Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Савін М. В., Зінченко А. В. Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокна. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 75.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29934
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_75-75.pdf121.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.