Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29934
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.advisorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorСавін, М. В.-
dc.contributor.authorЗінченко, А. В.-
dc.date.accessioned2023-04-14T07:20:59Z-
dc.date.available2023-04-14T07:20:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСавін М. В., Зінченко А. В. Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокна. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 75.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29934-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокнаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_75-75.pdf121.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.