Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29748
Назва: Кваліметрична оцінка діяльності шеф-кухаря ресторану
Автори: Попов, М. В.
Науковий керівник : Топольник, В. Г.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Попов М. В. Кваліметрична оцінка діяльності шеф-кухаря ресторану. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Топольник В. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 316.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29748
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_316.pdf113.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.