Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29745
Title: Стратегічний розвиток ресторанного бізнесу в умовах становлення ринку
Authors: Пальніченко, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Антонова, В. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пальніченко О. В. Стратегічний розвиток ресторанного бізнесу в умовах становлення ринку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Антонова В. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 313.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29745
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_313.pdf113.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.