Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29745
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАнтонова, В. А.-
dc.contributor.authorПальніченко, О. В.-
dc.date.accessioned2023-04-12T08:05:04Z-
dc.date.available2023-04-12T08:05:04Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПальніченко О. В. Стратегічний розвиток ресторанного бізнесу в умовах становлення ринку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Антонова В. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 313.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29745-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСтратегічний розвиток ресторанного бізнесу в умовах становлення ринкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_313.pdf113.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.