Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29616
Назва: Сутність і принципи формування оборотних коштів підприємств
Автори: Ісаченко, С. С.
Науковий керівник : Кропівцова, Н. І.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ісаченко С. С. Сутність і принципи формування оборотних коштів підприємств. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кропівцова Н. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 225.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29616
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_225.pdf104.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.