Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29616
Title: Сутність і принципи формування оборотних коштів підприємств
Authors: Ісаченко, С. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Кропівцова, Н. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ісаченко С. С. Сутність і принципи формування оборотних коштів підприємств. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кропівцова Н. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 225.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29616
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_225.pdf104.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.