Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29606
Назва: | Овердрафт: особливості обліку |
Автори: | Шапошнікова, Ф. В. |
Науковий керівник : | Акімова, Н. С. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Шапошнікова Ф. В. Овердрафт: особливості обліку. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Акімова Н. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 216. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29606 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_216.pdf | 110.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.