Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29605
Назва: Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хліба
Автори: Обаліса, М. Р.
Науковий керівник : Олійник, С. Г.,
Степанькова, Г. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Обаліса М. Р. Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Олійник С. Г., Степанькова Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29605
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_70-70.pdf121.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.