Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлійник, С. Г.,-
dc.contributor.advisorСтепанькова, Г. В.-
dc.contributor.authorОбаліса, М. Р.-
dc.date.accessioned2023-04-11T05:47:13Z-
dc.date.available2023-04-11T05:47:13Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОбаліса М. Р. Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Олійник С. Г., Степанькова Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29605-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_70-70.pdf121.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.