Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29602
Назва: Створення дієтичної безбілкової та безглютенової продукції
Автори: Марченко, Ю. О.
Андренко, А. О.
Науковий керівник : Кучерук, З. І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Марченко Ю. О., Андренко А. О. Створення дієтичної безбілкової та безглютенової продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кучерук З. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29602
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_68-68.pdf121.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.