Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29602
Название: Створення дієтичної безбілкової та безглютенової продукції
Авторы: Марченко, Ю. О.
Андренко, А. О.
Научный руководитель: Кучерук, З. І.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Марченко Ю. О., Андренко А. О. Створення дієтичної безбілкової та безглютенової продукції. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Кучерук З. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 68.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29602
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_68-68.pdf121.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.