Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582
Назва: Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин
Автори: Євлаш, В. В.
Аксьонова, О. Ф.
Мурликіна, Н. В.
Пілюгіна, І. С.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Губський, С. М.
Упатова, О. І.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Євлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Мурликіна Н. В., Пілюгіна І. С., Газзаві-Рогозіна Л. В., Губський С. М., Упатова О. І. Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин: монографія. Харків, 2022. 282 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія є завершеною ґрунтовною науковою працею колективу кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування. У ній поставлені й розв’язуються питання розширення асортименту вітчизняного ринку дієтичних продуктів з підвищеною харчовою цінністю для лікувально-профілактичного харчування людей з порушеним обміном речовин, що представляють не тільки соціальний, економічний, але й загальнонауковий інтерес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_Nauk_AspektyTekhnoloh_2022.pdf5.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.