Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29582
Назва: | Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин |
Автори: | Євлаш, В. В. Аксьонова, О. Ф. Мурликіна, Н. В. Пілюгіна, І. С. Газзаві-Рогозіна, Л. В. Губський, С. М. Упатова, О. І. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків |
Бібліографічний опис: | Євлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Мурликіна Н. В., Пілюгіна І. С., Газзаві-Рогозіна Л. В., Губський С. М., Упатова О. І. Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин: монографія. Харків, 2022. 282 с. |
Короткий огляд (реферат): | Монографія є завершеною ґрунтовною науковою працею колективу кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування. У ній поставлені й розв’язуються питання розширення асортименту вітчизняного ринку дієтичних продуктів з підвищеною харчовою цінністю для лікувально-профілактичного харчування людей з порушеним обміном речовин, що представляють не тільки соціальний, економічний, але й загальнонауковий інтерес. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Nauk_AspektyTekhnoloh_2022.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.