Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582
Название: | Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин |
Авторы: | Євлаш, В. В. Аксьонова, О. Ф. Мурликіна, Н. В. Пілюгіна, І. С. Газзаві-Рогозіна, Л. В. Губський, С. М. Упатова, О. І. |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків |
Библиографическое описание: | Євлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Мурликіна Н. В., Пілюгіна І. С., Газзаві-Рогозіна Л. В., Губський С. М., Упатова О. І. Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин: монографія. Харків, 2022. 282 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Монографія є завершеною ґрунтовною науковою працею колективу кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування. У ній поставлені й розв’язуються питання розширення асортименту вітчизняного ринку дієтичних продуктів з підвищеною харчовою цінністю для лікувально-профілактичного харчування людей з порушеним обміном речовин, що представляють не тільки соціальний, економічний, але й загальнонауковий інтерес. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Nauk_AspektyTekhnoloh_2022.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.