Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29582
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Аксьонова, О. Ф. | - |
dc.contributor.author | Мурликіна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Пілюгіна, І. С. | - |
dc.contributor.author | Газзаві-Рогозіна, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Губський, С. М. | - |
dc.contributor.author | Упатова, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-10T18:18:55Z | - |
dc.date.available | 2023-04-10T18:18:55Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Мурликіна Н. В., Пілюгіна І. С., Газзаві-Рогозіна Л. В., Губський С. М., Упатова О. І. Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин: монографія. Харків, 2022. 282 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582 | - |
dc.description.abstract | Монографія є завершеною ґрунтовною науковою працею колективу кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування. У ній поставлені й розв’язуються питання розширення асортименту вітчизняного ринку дієтичних продуктів з підвищеною харчовою цінністю для лікувально-профілактичного харчування людей з порушеним обміном речовин, що представляють не тільки соціальний, економічний, але й загальнонауковий інтерес. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків | uk_UA |
dc.title | Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_Nauk_AspektyTekhnoloh_2022.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.