Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorАксьонова, О. Ф.-
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorПілюгіна, І. С.-
dc.contributor.authorГаззаві-Рогозіна, Л. В.-
dc.contributor.authorГубський, С. М.-
dc.contributor.authorУпатова, О. І.-
dc.date.accessioned2023-04-10T18:18:55Z-
dc.date.available2023-04-10T18:18:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Мурликіна Н. В., Пілюгіна І. С., Газзаві-Рогозіна Л. В., Губський С. М., Упатова О. І. Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин: монографія. Харків, 2022. 282 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29582-
dc.description.abstractМонографія є завершеною ґрунтовною науковою працею колективу кафедри хімії, біохімії, мікробіології та гігієни харчування. У ній поставлені й розв’язуються питання розширення асортименту вітчизняного ринку дієтичних продуктів з підвищеною харчовою цінністю для лікувально-профілактичного харчування людей з порушеним обміном речовин, що представляють не тільки соціальний, економічний, але й загальнонауковий інтерес.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.titleНаукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовинuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Nauk_AspektyTekhnoloh_2022.pdf5.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.