Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29525
Название: | Дослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопії |
Авторы: | Павлюк, І. М. Скляр, А. О. |
Дата публикации: | 25-апр-2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Павлюк І. М., Скляр А. О. Дослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Погожих М. І. Харків. 2012. Ч. 2. С. 105 спектроскопії. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29525 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-105.pdf | 139.25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.