Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29525
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, І. М.-
dc.contributor.authorСкляр, А. О.-
dc.date.accessioned2023-04-10T11:09:59Z-
dc.date.available2023-04-10T11:09:59Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationПавлюк І. М., Скляр А. О. Дослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Погожих М. І. Харків. 2012. Ч. 2. С. 105 спектроскопії.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29525-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопіїuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-105.pdf139.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.