Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29525
Title: Дослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопії
Authors: Павлюк, І. М.
Скляр, А. О.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк І. М., Скляр А. О. Дослідження зв’язування вологи загусниками в харчових продуктах методом ЯМР-спектроскопії. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Погожих М. І. Харків. 2012. Ч. 2. С. 105 спектроскопії.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29525
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-105.pdf139.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.