Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29467
Название: Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста
Авторы: Даценко, А. М.
Научный руководитель: Гревцева, Н. В.
Набоков, Д. О.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Даценко А. М. Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гревцева Н. В., Набоков Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 61.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29467
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_61-61.pdf121.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.