Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29467
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Гревцева, Н. В. | - |
dc.contributor.advisor | Набоков, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Даценко, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-09T14:11:20Z | - |
dc.date.available | 2023-04-09T14:11:20Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Даценко А. М. Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гревцева Н. В., Набоков Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 61. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29467 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_61-61.pdf | 121.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.