Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29467
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.advisorНабоков, Д. О.-
dc.contributor.authorДаценко, А. М.-
dc.date.accessioned2023-04-09T14:11:20Z-
dc.date.available2023-04-09T14:11:20Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДаценко А. М. Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гревцева Н. В., Набоков Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 61.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29467-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_61-61.pdf121.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.