Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29465
Название: Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничного
Авторы: Васильєв, С. В.
Халаім, Т. І.
Научный руководитель: Лебеденко, Т. Є.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Васильєв С. В., Халаім Т. І. Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничного. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Лебеденко Т. Є. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 59.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29465
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_59-59.pdf121.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.