Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29465
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛебеденко, Т. Є.-
dc.contributor.authorВасильєв, С. В.-
dc.contributor.authorХалаім, Т. І.-
dc.date.accessioned2023-04-09T08:52:12Z-
dc.date.available2023-04-09T08:52:12Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВасильєв С. В., Халаім Т. І. Використання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничного. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Лебеденко Т. Є. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 59.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29465-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання нетрадиційних видів сировини рослинного походження в технології хліба пшеничногоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_59-59.pdf121.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.