Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2937
Назва: Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour"
Інші назви: The research of the influence of technological factors on the functional and technological properties of animal proteins of Scanflavour company
Автори: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Городажев, Денис Андрійович
Ключові слова: тваринні білки;функціонально-технологічні властивості;драглі;теплова обробка;м’ясопродукти;животные белки;функционально-технологические свойства;студни;тепловая обработка;мясопродукты;аnimal proteins;functional and technological properties meat products
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Городажев Д. А. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 231-242.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей тваринних білків фірми Scanflavour під дією технологічних чинників. Розроблено рекомендації з їх практичного застосування в технологіях різних видів м’ясопродуктів.
The article describes the study materials on the market of animal proteins used in the manufacture of various meat products. The expediency of the use of different types of animal proteins in the prescription composition of meat products. Based on the literature review, it was concluded that the subject of research relating to the study of functional and technological properties of animal proteins such as animal protein of Scanflavour company, which is a leading manufacturer of animal protein in the world market, is important. Also the results of research of functional and technological properties of animal proteins of Scanflavour company under the different affect of technological factors underlying recommendations for their practical application in the technologies of various kinds of meat, is presented. The conclusion of the feasibility and cost effectiveness of the use of these types of proteins in the meat products technologies.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2937
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (19)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2014_1_30.pdf297.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.