Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2937
Название: Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour"
Другие названия: The research of the influence of technological factors on the functional and technological properties of animal proteins of Scanflavour company
Авторы: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Городажев, Денис Андрійович
Ключевые слова: тваринні білки;функціонально-технологічні властивості;драглі;теплова обробка;м’ясопродукти;животные белки;функционально-технологические свойства;студни;тепловая обработка;мясопродукты;аnimal proteins;functional and technological properties meat products
Дата публикации: 2014
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Камсуліна Н. В., Дроменко О. Б., Городажев Д. А. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми "Scanflavour". Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 231-242.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей тваринних білків фірми Scanflavour під дією технологічних чинників. Розроблено рекомендації з їх практичного застосування в технологіях різних видів м’ясопродуктів.
The article describes the study materials on the market of animal proteins used in the manufacture of various meat products. The expediency of the use of different types of animal proteins in the prescription composition of meat products. Based on the literature review, it was concluded that the subject of research relating to the study of functional and technological properties of animal proteins such as animal protein of Scanflavour company, which is a leading manufacturer of animal protein in the world market, is important. Also the results of research of functional and technological properties of animal proteins of Scanflavour company under the different affect of technological factors underlying recommendations for their practical application in the technologies of various kinds of meat, is presented. The conclusion of the feasibility and cost effectiveness of the use of these types of proteins in the meat products technologies.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2937
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (19)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2014_1_30.pdf297.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.