Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29347
Назва: Японські гуртки якості як ефективна система управління якістю на підприємстві
Автори: Тригубова, Н. С.
Науковий керівник : Гоц, Л. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тригубова Н. С. Японські гуртки якості як ефективна система управління якістю на підприємстві. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Гоц Л. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 184.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29347
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_184.pdf115.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.