Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2933
Назва: | Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта |
Інші назви: | Investigation of unconventional raw material influence from buckwheat coating on biscuit properties |
Автори: | Постнова, Ольга Миколаївна Лисюк, Галина Михайлівна Париш, Поліна Сергіївна |
Ключові слова: | бісквіт;гречка;оболонка;тісто;вироби;бисквит;оболочка;тесто изделия;biscuit;buckwheat;shell;doughofgood |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Постнова О. М., Лисюк Г. М., Париш П. С. Дослідження впливу нетрадиційної сировини з оболонки гречки на властивості бісквіта. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 1(19). C. 194-202. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено дані про хімічний склад та властивості подрібненої сировини
з оболонки гречки, обґрунтована перспективність використання її у
технологіях масляного бісквіту та показано вплив цієї нетрадиційної
рослинної сировини на якість тіста і готових виробів. In the conditions of long-continued influence of various harmful factors of the environment – pesticides, mycotoxins, toxic substances, radionuclides, etc. Special requirements are imposed to the safety of products we consume. This problem may be solved by studying the possibilities of effective and rational use of the cereal crops’ components for the development of new products of preventive and therapeutic action. They can normalize exchange processes and functions of the body, its systems, excrete toxicants, and increase body resistance. That is why very actual is the development of new food products with high content of biologically active substances, which possess antioxidant and radiation protective properties. They also extend storage terms of the end products. The most useful unconventional raw material that helps solving the named problem is the buckwheat coating powdered by means of cryogenic technology. The aim of the research is to study the influence of crias-adjunct from the buckwheat coating on organoleptic, physical and chemical qualities of buttery biscuit. The scientists studied the influence of the chosen adjunct on organoleptic properties of buttery biscuit, change of porosity and specific volume of the biscuit. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2933 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (19) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2014_1_26.pdf | 257.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.