Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29335
Назва: Шляхи удосконалення розвитку персоналу на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Пархоменко, А. С.
Науковий керівник : Лазарєв, А. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пархоменко А. С. Шляхи удосконалення розвитку персоналу на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Лазарєв А. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 173.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29335
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_173.pdf138.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.