Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29335
Title: Шляхи удосконалення розвитку персоналу на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Пархоменко, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Лазарєв, А. А.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пархоменко А. С. Шляхи удосконалення розвитку персоналу на підприємствах ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Лазарєв А. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 173.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29335
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_173.pdf138.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.