Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29324
Title: Особливості формування структури товарної пропозиції на споживчому ринку України
Authors: Кубрицький, Д. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Тімченко, О. Д.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кубрицький Д. В. Особливості формування структури товарної пропозиції на споживчому ринку України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Тімченко О. Д. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 165.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29324
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_165.pdf113.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.