Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТімченко, О. Д.-
dc.contributor.authorКубрицький, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-04-07T09:41:29Z-
dc.date.available2023-04-07T09:41:29Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКубрицький Д. В. Особливості формування структури товарної пропозиції на споживчому ринку України. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Тімченко О. Д. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 165.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29324-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості формування структури товарної пропозиції на споживчому ринку Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_165.pdf113.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.