Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29290
Title: | Нітрити й нітрати у м’ясних продуктах |
Authors: | Шаповалова, І. І. Пернеровська, А. С. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Шаповалова І. І., Пернеровська А. С. Нітрити й нітрати у м’ясних продуктах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Добровольська О. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 100 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29290 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-100.pdf | 135.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.