Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29290
Назва: Нітрити й нітрати у м’ясних продуктах
Автори: Шаповалова, І. І.
Пернеровська, А. С.
Дата публікації: 25-кві-2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шаповалова І. І., Пернеровська А. С. Нітрити й нітрати у м’ясних продуктах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Добровольська О. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 100
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29290
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-100.pdf135.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.