Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаповалова, І. І.-
dc.contributor.authorПернеровська, А. С.-
dc.date.accessioned2023-04-07T08:33:58Z-
dc.date.available2023-04-07T08:33:58Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationШаповалова І. І., Пернеровська А. С. Нітрити й нітрати у м’ясних продуктах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Добровольська О. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 100uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29290-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНітрити й нітрати у м’ясних продуктахuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-100.pdf135.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.