Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29290
Название: Нітрити й нітрати у м’ясних продуктах
Авторы: Шаповалова, І. І.
Пернеровська, А. С.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шаповалова І. І., Пернеровська А. С. Нітрити й нітрати у м’ясних продуктах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Добровольська О. В. Харків. 2012. Ч. 2. С. 100
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29290
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-100.pdf135.32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.