Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29024
Название: Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ)
Авторы: Шевцов, А. В.
Научный руководитель: Касілова, Л. О.
Чорна, Н. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шевцов А. В. Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ) . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Чорна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 54.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29024
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_53-53.pdf132.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.