Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29024
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.advisorЧорна, Н. В.-
dc.contributor.authorШевцов, А. В.-
dc.date.accessioned2023-04-04T14:45:59Z-
dc.date.available2023-04-04T14:45:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationШевцов А. В. Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ) . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Чорна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 54.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29024-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАктуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_53-53.pdf132.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.