Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29021
Название: Перспективи використання олії високоолеїнового типу в технології емульсій для змащування форм і листів для випічки
Авторы: Філонова, А. А.
Научный руководитель: Федак, Н. В.,
Діхтярь, А. М.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Філонова А. А. Перспективи використання олії високоолеїнового типу в технології емульсій для змащування форм і листів для випічки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Федак Н. В., Діхтярь А. М. Харків: ХДУХТ,2013. Ч. 1. С. 51.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29021
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_50-50.pdf133.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.